Mediakortti

MEDIAKORTTI 2017-2018

Lahtelainen kaupunkimedia verkossa

Lahen Ajat kaupunkimedian verkosivuilla on 15000-20000 käyntiä kuukaudessa. Yhteensä Lahen Aikojen sivuilla on vieraillut ensimmäisen vuoden (2017) aikana yli 30000 erillistä verkkokäyttäjää.

Liikenne verkkosivuille tulee pääosin sosiaalisen median jakojen kautta, mutta myös suorien verkkohakujen kautta tulee jatkuvasti kävijöitä sivuille. Lahen Aikojen Facebook- ja Instagram-kanavat toimivat aktiivisesti sisältöjen levittäjinä ja julkaisun sosiaalisen median yhteisöjen kasvattamiseksi tehdään jatkuvasti töitä.

Lahen Ajat näkyy paikallisesti

Verkkoanalytiikka ei tarjoa tarkempaa mahdollisuutta segmentoida verkkokäyttäjiä demografisesti tai maantieteellisesti. Lahen Aikojen Facebook -sivuston analytiikasta voi päätellä suurpiiteisesti Lahen Aikojen käyttäjäprofiilin, yli 2000 henkilön Facebook -yhteisö kun tarjoaa jo ihan varteenotettavan otannan.
Tilaston mukaan Lahen Aikoja seuraava henkilö on 25-44 vuotias (65%) suomalainen (97%), sukupuolinen jakauma menee tasan 50/50.
Maantieteellisesti tarkemmin jaoteltuna 78% Lahen Aikojen lukijoista asuu Päijät-Hämeen alueella. Jäljelle jäävästä 22% hyvin suuri valtaosa pääkaupunkiseudulla.
Tilastojen valossa Lahen Ajat näkyy siis hyvin paikallisesti hyvin voimakkaasti ja nimenomaan niiden ikäluokkien näytöillä, jotka kuluttavat ja tekevät päätöksiä hankinnoista.

Mainosmedia (Lahen) ajan hermolla

Lahen Ajat on moderni julkaisu ja sen tähden myös mainospaikkojen suhteen pyrimme olemaan jatkuvasti ajan hermolla. Meillä on valmiina muutamia vaihtoehtoja kaupallisen sanoman esille tuomiseen, mutta periaatteessa olemme valmiita kuuntelemaan kaikenlaisia ideoille myös mainospaikkojen suhteen. Pyrimme tekemään tämänkin asian siten, että mainostaja voisi kokea yhteistyömme mahdollisimman hedelmälliseksi.

Meillä on paras tieto ja tuntuma siitä, minkälaista ihmisryhmää kukin sisältö houkuttelee. Kannattaa siis kysyä meiltä mainonnan mahdollisuuksista, jotta voisimme saada parhaan mahdollisen tuloksen juuri sinulle.

Me autamme sinua näkymään paikallisesti


Pidempiaikaiset mainosdiilit ovat pois myyntiin menevästä ajastamme. Buukkaa pidemmäksi aikaa tai yhdistele mainoksia ja kysy tarjousta!

Ja mikäli mieleesi tulee joku tapa, jossa haluaisit sivuillamme tai printeissämme näkyä, ota rohkeasti yhteyttä. Lahen Aikojen ei tarvitse kangistua kaavoihin, joten let’s not!