Miten joulunaika näkyy omassa bisneksessä ja Kauppahallin vilinässä?

Ensimmäiset kolme viikkoa meni tilausten vastaanottamiseen ja preppaamiseen. Viikoilla 50 ja 51 yritysasiakkaat noutavat heille tehdyt lahjakorit. Nämä ilmiöt pätevät kaikille kauppiaille mä veikkaan. Busybusy!

Mikä on joulun THE JUUSTO ja minkä uskot olevan tämän joulun hittituote?

The big cheese is Champagne Cheddar from England.

Omat TOP 3 juustot tällä hetkellä?

  1. Chaource Hugerot – valkohomejuusto Champagnen viinialueelta
  2. Raakamaidosta tehty Morbier (Tuhkaraitajuusto)
  3. Godminster luomucheddar

Mitä muuta Juustokellarista saa kuin juustoa?

Tiinan sahtivierrettä, ternimaitoa Välimäen tilalta, oma tekemää hedelmäkastiketta H&C Chutneyta liha-, arki- ja lammas-/kaaliruoille, italialaisia antipasto-herkkuja, hilloja ja keksejä, alkoholittomia kuohareita, oluita ja siidereitä sekä viini- ja ruokakonsultointia

Miksi Kauppahallissa asioiminen kannattaa?

Asiakas pääsee vaikuttamaan todella tarkasti ostoksiensa tekoon ammattikauppiaiden kanssa. Saa mitä oikeasti haluaa. Kauppiaat edustavat ja tuntevat heidän laadukkaita koti- ja ulkomaisia herkkujaan. Ruokamaailman perusfakta: Jos ei itse halua syödä, eivät myöskään asiakkaat, vaikka ”myisit” kuinka.