Nappulana juotiin kaljaa siel 18 linkun päättärillä pöpelikössä Jalkarannassa. Meit oli sellai porukka siinä, siis jotain varmaan niinku kaheksan jätkää, ja kaikilla meillä oli mopot. Meikäl oli PV, sitte oli Tunturi Breakkii ja kaikkee. Ei vittu mikä meno.

Sit siin jengis oli… tai porukassa, mikää vitun jengi ollu… sellanen kaveriporukka. Siin porukassa oli sellanen meitä kaks vuotta vanhempi jannu ja tietysti siinä iässä se ikäero on aika iso. Et jos me ollaa 14-15 ja se on jotai 16-17, ni sehän on jo niinku iso jätkä sillee. Sillä oli kans joku, mikä lie kevari oli.

Me juotii siis aina viikonloppusin bissee siel pöpelikössä ja sillä oli sellai hämmentävä rituaali sillä vanhemmalla kundilla oli, et se vuoronperään anto aina viikonloppuna jollekki meistä junnuista hirveen selkäsaunan. Veti oikee kunnolla turpaan. Ja sitte aina parin tunnin päästä ku oli tarpeeks kovassa kännissä, se tuli itkien pyytämään anteeks. Tällai meininki oli siel Jalkarannassa.

Onneks siitä sitte vähän eteenpäin törmäs näihin soittokavereihin, jotka on edelleenkin soittokavereita. Eli kaveripiiri vaihtu, joka oli aika siisti juttu sillai. Ja et on samat kaverit vieläki. Silloin tutustuin muun muassa Heikkiin. Heikki on hieno mies