Lahen Aikojen Bailulinkku tulee taas!
Tällä kertaa linkku kuljettaa kaupunkijuhannuksen juhlijoita toviksi keskelle kauneinta maalaismaisemaa ja yhteisöllistä keskikesän juhlaa. Reissulta palataan kuitenkin takaisin keskustan tai sataman alueelle hyvissä ajoin ennen juhannusjuhlien kärjistymistä kiihkeimmilleen.

Linkku suuntaa keulansa kohti Hollolan keskiaikaista kirkonkylää. Matkalla piipahdamme Kankolan ostoskeskuksella Jalkarannassa, jossa Ravintola Karanda palvelee sillä samalla toimipaikalla, jolla Jalkarannan Rosso kestitsi Messilän skimbajuppeja lamaa edeltäneen kasvurypistyksen huumassa. Jalkarannasta matka jatkuu Hollolaan, jossa kirkonkylän kioski terasseineen on uuden yrittäjän myötä ottanut vahvan asemansa alueen yöelämän keskuksena.

Kirkonkylältä siirrymme Messilän leirintäalueelle, joka tarjoaa lähitienoon siisteimmän uimarannan ja viriilin campingalueen terassin lisäksi myös mahdollisuuden grillaamiseen ja saunomiseen. Pysäkkien varrelle osuu S-Market Jalkarannassa ja Sale Hollolan kirkolla, josta voi koukata kyljykset, tofunakit ja kylmät juomat mukaan.

Mikäli makkaran tiristäminen ei ole itselle se ominaisin juttu, löytyy jokaiselta pysähdykseltämme erilaisia mahdollisuuksia ruokailuun. Kokoamme vaihtoehdoista totutusti infopläjäyksen reissuun osallistuville.

Messilässä on juhannusaattona myös suositut latotanssit vaihtoehtona sellaisille, jotka haluavat ottaa yöttömän yön vastaan perinteisimmissä merkeissä. Tällöin tulee paluumatkasta kuitenkin huolehtia omatoimisesti joko teitse tai vesiteitse.

Paluu on sovitettu siten, että ehdimme ajoissa Lahden juhannusjuhlan keskiöön satamaan ennen aallonmurtajan kokon roihahtamista infernaalisiin ilmiliekkeihin (jos sellainen siis ylipäänsä roihahtaa).

Bailulinkun yhteydessä järjestetään myös linkkuvisailu.

Matkan hinta on 20e ja juhannuksen Bailulinkku operoi seuraavalla aikataululla.

Lähtö Marolankadulta klo 15:00
15:15-16:15 Kankolan ostoskeskus (Ravintola Karanda)
16:30-17:30 Hollola KK (Kirkonkylän Kioskin terassi)
17:45-20:00 Messilä Camping (Mahdollisuus grillata, saunoa ja uida)
Paluu Lahden satamaan klo 20:30. Mahdollisuus jäädä pois myös keskustan tuntumassa.

Ilmoittaudu Bailulinkkuun TÄÄLTÄ