”Oon mä juonu viinii boksista, monta pitkää kylmää tölkin suusta”.

Sanovat, että pussikaljoittelu on nuorison hommia ja aikuiset käyvät skumppapicnicillä vappuisin. Kai minunkin, varhaiskeski-ikäisen toimittajalarppajan, pitäisi ohjata niitä vähäisiä voimavarojani perheen perustamiseen, uraputkinäköön sekä totaaliseen elämänhalun alas ajamiseen. Ja toki niin tekisin, mutten halua. Siksi ajattelin viettää tämän sekä tulevat kesän iloisesti puistossa olutta siemaillen vailla kuolemanpelkoa. Kuten Bam ”vittupää pysäyttämätön” Margera, niin myös minä teen ”whatever the f***k I want”. Olenhan v***n rankka ÄIÄ.

Puistojuopottelusta pääsemme aasinsiltaa pitkin puistoon juopottelemaan. Puistot ja pusikot -juttusarjan pääpointtina on tutustua lahtelaisiin pussikaljakohteisiin sekä niiden tarjoamiin tissuttelumahdollisuuksiin. Tarkoitus olisi tämän kesän aikana kiertää mahdollisimman monta kohdetta ja raportoida niistä sitten Lahen Aikojen sekä Bönthöö bönthöön lukijoille, olivat he lahtelaisia tai lahtelaismieleisiä. Let’s puistoiling!

DISCLAIMER: Nimestä huolimatta kaikki juttusarjan kohteet eivät ole varsinaisia puistoja tai puistikkoja, vaan enemmänkin keskikaljakeitaita kaupungin keskellä.


Teemu Lahtinen
teemu.lahtinen@lahenajat.fi

Puistot ja pusikot